Scroll of gebruik de pijltjestoetsen om de site te navigeren

Over Ons

Jou & Mij Wedding levert foto’s van de hoogste kwaliteit en goede service voor een scherpe prijs!

De onvoorwaardelijke liefde tussen jullie is geweldig en hoe kun je dit mooier vieren dan door elkaar de eeuwige trouw te beloven. Onze missie is om jullie liefde en geluk boekdelen te laten spreken op de foto’s en een sprakeloze indruk achter te laten.

Adem is opgegroeid in Alanya en hij verhuisde voor zijn studie, samen met zijn beste vrienden, naar Istanbul om aldaar aan de Maltepe universiteit ‘Radio Film & Televisie’ te studeren.

Na zijn afstuderen begon hij te werken in de media industrie als director assistent bij TRT-1. Zijn talent en ambitie viel op en al vrij snel kreeg hij de leiding over een tv-programma met persoonlijke succesverhalen.

In de loop der jaren breidde hij zijn portfolio op het gebied van foto- en videografie uit met freelance projecten voor grote merken zoals Samsung, Nescafé en Azimut Yachts, maar ook met trouwreportages voor familie en vrienden.

Onlangs besloot hij naast zijn geliefde te verhuizen in Rotterdam. Zijn lange afstandsrelatie liet hem inzien hoe belangrijk het is om de mooiste momenten van een relatie vast te leggen. Vanuit die gedachte in combinatie met zijn passie voor foto- en videografie is hij samen met zijn vriendin ‘jou&mijwedding’ begonnen.

Copyrighted Image